Curriculum vitae

Ik ben een php developer

Over mij
Ik ben een gedreven vrouw die haar passie gevonden heeft in webdevelopment. Ik houd van overzicht, en schrijf alles op wat ik belangrijk vind. Ik heb oog voor detail, en ik ben niet bang om vragen te stellen. Ik vind het belangrijk om te werken in een team, omdat ik veel meer leer samen met anderen dan in mijn eentje. Ik maak deel uit van de Drupal community. Drupal is een open source CMS met een geweldige community. Ik vind het belangrijk om hieraan deel te nemen en het CMS verder te helpen. Ik heb meerdere Drupal evenementen helpen organiseren in mijn eigen tijd. Bijvoorbeeld DrupalJam 2017 (core organisatie team), DrupalJam 2018 (kamer gastvrouw), DrupalCon Europe 2017, 2018 & 2019 (mentor activiteiten).
Details
Naam:
Merel van Empel
Geboortedatum:
25 November 1987
Locatie:
IJmuiden
Werkervaring
September Multimedia
20-11-2017 tot heden
Full stack Drupal Developer
Activiteiten: Het bouwen van nieuwe functionaliteiten voor een interactief educatief systeem voor chronische aandoeningen, het repareren van bugs en het bemannen van de servicedesk.
Synetic
19-9-2016 tot 18-11-2017
Backend Drupal Developer
Activiteiten: Het bouwen van nieuwe functionaliteiten voor websites van diverse (grote) klanten & Het repareren van bugs.
Vrije Universiteit Amsterdam
1-7-2014 tot 31-12-2015
Stagaire - Wetenschappelijke stage: Bioinformatics
Activiteiten: Het creëren van een web-based platform voor de gamificatie van biologische annotaties dat samen werkt met het bestaande “CrowdTruth” platform (https://crowdtruth.org), Het vormgeven van taken voor de annotatie van microscopische beelden (het tellen van cellen en celkernen en het localiseren van vesicles), Het vormgeven van taken voor de annotatie van petrischaal beelden (het tellen van coloniën), Het vergelijken van annotatie data van het platform met annotatie data van CrowdFlower en automatische annotatie tool “CellProfiler”.
KarmaCom
04-09-2013 tot heden
Eigenaar, Backend Drupal Developer
Activiteiten: Websites bouwen en onderhouden voor diverse eenmanszaken.
Woodwing
28-6-2012 tot 31-8-2013
Developer, RIA Tester
Activiteiten: Automatische tests maken voor de software die door WoodWing werd gemaakt & Nieuwe features maken en bugs repareren in bovengenoemde software.
Programmeertalen
CSS
★★★☆☆
HTML
★★★★☆
Java
★★★☆☆
Javascript
★★☆☆☆
jQuery
★★☆☆☆
PHP
★★★★☆
Python
★★★☆☆
SQL
★★☆☆☆
Tools
Bitbucket
★★★★☆
CellProfiler
★☆☆☆☆
Composer
★★★☆☆
Docker
★★☆☆☆
Drupal 7
★★★☆☆
Drush
★★★☆☆
Eclipse
★★★★☆
Eloquent
★★★☆☆
Filezilla
★★★★★
Git (flow)
★★★★☆
Jenkins
★★☆☆☆
Jira
★★★☆☆
Laravel
★★★☆☆
MongoDB & Robomongo
★★☆☆☆
PhpStorm
★★★★☆
Scrum
★★★★☆
Solr
★★☆☆☆
Sourcetree
★★★★★
Wamp
★★★★★
Gesproken talen
Nederlands (Moedertaal)
★★★★★
Engels (Vloeiend)
★★★★★
Opleiding
st. Michaël College Zaandam
1999 – 2006
VWO - NG profiel
Keuzevakken: Informatica en Management & organisatie
Vrije Universiteit Amsterdam
2007 – 2014
WO - Bachelor Biologie
Richting: Vooral moleculaire Biologie (werken met eiwitten, DNA, microorganismen etc.)
Vrije Universiteit Amsterdam
2011 – 2017
WO - Master Bioinformatics (Niet afgemaakt)
Richting: Deze studie focust zich op het structureren en verwerken van data die is vergaard voor de wetenschap Biologie. Er wordt tegenwoordig namelijk zo veel data per dag gegenereerd, dat het te veel is om met de hand bij te kunnen houden. Dit veld focust zich op het schrijven van algoritmes om patronen te kunnen ontdekken en voorspellingen te kunnen doen over bijvoorbeeld eiwitstructuren op basis van DNA.